priča

Svoj prvi razcvet je podjetje Baby Tula, ki sta ga ustanovila dva pustolovska starša Ula in Mike, doživelo v Ulinem rojstnem mestu na Poljskem. Potem ko sta se seznanila s številnimi koristmi, ki jih omogoča nošenje dojenčkov, se je par odpravil iskati udobno ergonomsko nosilko, ki bi obenem odražala njihov osebni slog in prizadevanje za visoko kakovost. Vendar je niso našli.
Kot strastni ljubitelji kakovostne izdelave in oblikovanja, pri izdelavi svoje prve Baby Tula nosilke sta se za nasvete obrnila na družino, prijatelje, strokovnjake za nošenje dojenčkov, izdelovalce vzorcev in kiropraktike. Ta nosilka je bila elegantna, praktična in, kar je najpomembneje, omogočala je staršem, da svoje malčke privijejo k sebi, medtem ko delajo tisto, kar imajo radi.
Danes je Baby Tula nagrajevanja in cenjena blagovna znamka, ne samo zaradi svoje edinstvenega oblikovanja, temveč tudi zaradi posvečenega spodbujanja vzpostavitve tesnega čustvenega in fizičnega odnosa med starši in otrokom po vsem svetu, z izobraževanjem o nošenju dojenčkov in širjenjem skupnosti.

- Ula & Mike